I denne episode 25 af Overskudslivets podcast, deler jeg med dig, hvad coaching egentlig kan og hvorfor det giver så stor værdi – for alle mennesker.  Fordi ærligt, engang troede jeg ikke selv, at coaching var for almindelige mennesker. Oh, hvor tog jeg fejl.

Så lyt med når jeg deler hvorfor coaching er så powerfuldt og hvad det kan gøre for dit liv.

Hør eksemplerne på hvad der sker, for dem der er i coaching forløb.

Og hvordan coaching har gjort en forskel i mit liv.

Til sidst i podcasten får du en advarsel – for coaching er ikke altid hyggeligt og sjovt. Det er ikke coachens opgave at være “sød”. Det er din coachs opgave at få tingene ud i lysest og grave den dybe sandhed frem. Det kræver mod fra dig der bliver coachet – men det er prisen værd. Det lover jeg!

Hvis du vil tage imod mit tilbud om en samtale med 100% fokus på dig, så ansøg her:

overskudslivet.dk/ansøg

*****

Lyt med via afspilleren herunder eller find episoden i din foretrukne app (Søg på “Overskudslivets podcast coaching”)

* *

Få guiden: 9 UVANER DER KOSTER PÅ VÆGTEN

Hent guiden og spot de ubevidste vaner der saboterer vægttab. 

Du får samtidig inspiration til at være sund i en travl hverdag og mentale mindhacks pr mail.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This