Coaching

.

Derfor skal du vælge et coaching-forløb

At investere i sit eget mentale helbred og udvikling er vigtigere end noget andet du kan gøre i dit liv.

Hvad skal du med nyt tøj, en flottere bil eller nye møbler, hvis du ikke trives?

Kan du huske, sidst du investere i noget nyt? Glæden inden du købte? Glæden da du modtog og i dagene eller ugerne efter? Men hvad så… herefter falmer fornøjelsen og du begynder at drømme om at få råd til noget nyt.

(Lidt ligesom med et sukkerfix)

Kan du huske sidst du investerede i dig selv? I din udvikling? Har du stadig læringen og redskaberne? Har de skabt forandring i dit liv?’

Efter min mening, er investeringen i dit mentale helbred, DEN vigtigste investering du kan gøre. Når du går helhjertet efter at få personlig hjælp og udvikle dit potentiale, vil du ikke bare kunne nå dit mål, men også opleve en masse side-effekter i form af mere glæde i livet, større ro i hovedet og en fornemmelse af selvværd og selvsikkerhed.

*

Når du vælger at indgå i et coaching forløb

Et forløb indebærer, at der vil være mulighed for løbende udvikling og læring som rykker på et helt andet plan, end det kan opnås ved en enkelt session.

Vælger du at investere i coaching hos mig, vil jeg  på forhånd lægge en plan for hvad du skal arbejde med for størst muligt udbytte. Planen justeres efter behov, efterhånden som nye udfordringer og dybere overbevisninger dukker frem. Det er det, der gør arbejdet så powerfuldt.

Du vil blive mødt, lige der hvor du er. Jeg har den overbevisning, at vi mennesker til enhver tid gør det bedste vi kan, med de ressourcer vi har.

Sammen skaber vi så nogle mere optimale ressourcer for dig, så du kan mestre dit liv, dit forhold til mad og krop på en mere givende måde.

Når først du har lært det, kan ingen tage det fra dig!

Jeg ved du kan! Er du klar på at lære noget, du aldrig har prøvet før?

Kærlig hilsen Malene fra Overskudslivet

 

Vil du gerne vide om et samarbejde med mig er den rette løsning for dig eller ej, Til det formål tilbyder jeg dig en GRATIS afklarings-session, hvor du får et bud på hvad din udfordring er og hvad der skal til for at løse den. Viden du frit kan tage med dig, når vi slutter.

Du kan læse mere om coaching i dette blogindlæg

eller

Du er velkommen til at ringe, sms eller skrive til mig og bede om en (gratis) afklarings samtale. Tlf 22 99 80 20 / Mail: malene@overskudslivet.dk

Pin It on Pinterest

Share This