Skal vi lege?

Jeg er klar!

Skal vi lege?

Jeg er klar!

VIP hjælp til at skabe varig forandring i dit forhold til mad og vægttab.

 

At modtage personlig coaching, er en  effektiv genvej til, at nå dine resultater på hurtigst muligt tid. Du skal være klar, både til at investere i dig selv, men også arbejde med dig selv. Jeg ved af personlig erfaring, fra både mine klienter og coaching jeg selv har modtaget at det er super effektivt, hvis du tør se sandheden i øjnene.

  • Du vil få lys på de ubevidste vaner og mønstre, der står i vejen for dit sundheds- eller vægttabsmål.
  • Du opleve, klart at kunne se de mentale barriere, der forhindrer dig i, at handle.

Måske havde du før eller siden selv nået i mål, men mange oplever det langsomt og pinefuldt, samt at det uendelig svært at komme i mål og forblive der.

Det er her du kan få hjælp af en coach. De redskaber jeg bruger hjælper dig forbi dine forhindringer og når ned i dybere lag end du kan nå alene.

*

Du vil nok gerne vide, hvorvidt et samarbejde med mig er den rette løsning for dig eller ej, Til det formål tilbyder jeg dig en GRATIS afklarings-session, hvor du får et bud på hvad din udfordring er og hvad der skal til for at løse den. Viden du frit kan tage med dig, når vi slutter.

 

Du er velkommen til at ringe eller skrive til mig og bede om en (gratis) afklarings samtale. Tlf 22 99 80 20 / Mail: malene@overskudslivet.dk

Jeg arbejder med transformerende pakkeløsninger, der sikrer dig et resultat.

En pakke består af flere elementer og 1:1 sessioner. Det skyldes, at vi ofte har flere lag af forhindringer. De ligger som lag og skal derfor afdækkes af flere omgange. Du kan også vælge, at fokusere på forskellige aspekter af dit mål, fra gang til gang.

Kontakt for en uforpligtende session, hvor vi sammen vurdere dine udfordringer og løsningsmuligheder:

Malene Dollerup Tlf 2299 8020

Mail mig:  malene@ overskudslivet.dk

Foredrag og workshops

 

Skal vi tage en kærlig snak om hvordan sundhed bliver til noget holdbart? Grine lidt af de fjollede forhindringer vi sætter op for os selv? Og tale om, hvordan vi når derhen, hvor vi ønsker os, hvadenten det handler om en fladere mave, overskud til at nyde familien eller være i form, så du ikke blive forpustet af at sætte farten op.

Foredraget kan vinkles, så det passer til netop jer. De store retningslinier for mine foredrag er sundhed, gode kostsammensætninger, den nemme vej til det sunde køkken, kvinders mentale udfordringer, samt sunde børn og familier.

 

Priser foredrag og workshop

Nedenstående priser er eksempler. Skriv eller ring, så laver vi en aftale der passer til jer.

Foredrag af 1 times varighed kr. 3000,- + transport

Foredrag/indlæg af 20-30 min. kr 2500,- + transport

Workshop med selvudviklende arbejde. 2-3 h. Pris kr. 5000,- + transport. Inkl. materiale – jeg levere – i printer.

 

Find ud af om det er noget for jer

Ring og lad os få en snak, så vi sammen kan finde ud af,  om i kan bruge det jeg tilbyder. Tlf 22 99 80 20

Madplan tilpasset til dig

 

Du kan få en individuel tilpasset madplan, med forslag til alle måltider i 4 uger. Til dig, der vil afprøve nye måder at spise på. Det kan fx være Stenalderkost, lowcarb, glutenfri eller tilpasset det træningsprogram du følger.

Planen er skræddersyet til dine præferencer, som fx hvornår du træner, hvad du ikke spiser/tåler osv.

Pris: 897 kr.

Eller du kan vælge, at tage et kik på Foodprepperklubben, hvor du får madplaner og opskrifter for bare 22 kr/måned. LÆS MERE HER

Foodprepperklubben.dk

Kontakt:

Malene Dollerup Tlf 2299 8020

Eller skriv til mig på malene@ overskudslivet.dk

Pin It on Pinterest

Share This