Sundhedscoaching, workshops og foredrag

malenedollerup (1)

1:1 coaching. Find vejen til sundhed i en travl hverdag.

 

 

Få klarlagt dine ubevidste spisemønstre, få ændret dine vaner og set på de mentale barriere, der forhindrer dig i, at handle på dine sundhedsmål.

Du er velkommen til at ring og få en gratis afklarende 15 min samtale. Her afdækker vi din målsætning og du får en ide om hvad jeg kan gøre for dig.

Jeg anbefaler, at du investere i et forløb, da 1 enkel coaching time, sjældent skaber holdbare resultater. Det skyldes, at vi ofte har flere lag af forhindringer. De ligger som lag og skal derfor afdækkes af flere omgange. Du kan også vælge, at fokusere på forskellige aspekter af dit mål, fra gang til gang.

 

Priser Coaching

1 session med 1:1 coaching (Hillerød, Skype, Zoom eller walking session i skoven) kr. 600,-

Pakke med 5 sesssioner 1:1 coaching kr. 2.200,-

Pakke med 10 sessioner 1:1 coaching kr. 4.000,-

Den store selvudviklingspakke 1 år. Kr . ,- Pakke består af 2 mdr. med 2 sessioner pr måned. 10 mdr med 1 session pr måned, samt korte “hjælp-jeg sidder-fast” telefonsamtaler og opfølgning pr mail efter behov.

 

malenedollerup (1)

Foredrag

 

 

Skal vi tage en kærlig snak om hvordan sundhed bliver til noget holdbart? Grine lidt af de fjollede forhindringer vi sætter op for os selv? Og tale om, hvordan vi når derhen, hvor vi ønsker os, hvadenten det handler om en fladere mave, overskud til at nyde familien eller være i form, så du ikke blive forpustet af at sætte farten op.

Foredraget kan vinkles, så det passer til netop jer. De store retningslinier for mine foredrag er sundhed, gode kostsammensætninger, den nemme vej til det sunde køkken, kvinders mentale udfordringer, samt sunde børn og familier.

 

Priser foredrag og workshop

Nedenstående priser er eksempler. Skriv eller ring, så laver vi en aftale der passer til jer.

Foredrag af 1 times varighed kr. 3000,- + transport

Foredrag/indlæg af 20-30 min. kr 2000,- + transport

Workshop med selvudviklende arbejde. 2-3 h. Pris kr. 6000,- + transport

 

Madplan

Du kan få en individuel tilpasset madplan, med forslag til alle måltider i 4 uger. Til dig, der vil afprøve nye måder at spise på. Det kan fx være Stenalderkost, lowcarb eller tilpasset det træningsprogram du følger.

Planen er skræddersyet til dine præferencer, som fx hvornår du træner, hvad du ikke spiser/tåler osv.

 

Pris: 750 kr.

 

Kontakt:

Malene Dollerup Tlf 2299 8020

Eller skriv til mig på malene@ paleolivet.dk