Video 1:5 – Fundament

Det vigtigste element, når du vil skabe sundhed og vægttab i din krop handler om at skabe optimale betingelser for samarbejde. Er du klar til din første video?

Se den her:

Dit næste skridt:

Vil du gerne huske mest muligt af, hvad du lige har lært? Så anbefaler jeg, du deler dit takeaway fra dagens video denne facebook post (Det er en lukket gruppe, så det bliver ikke offentligt!).

Vil du have den bedst mulige hjælp hurtigst muligt?  Så tag dit næste skridt allerede nu. Du er inviteret til en gratis afklaringssamtale, hvor vi sammen dykker ned i PRÆCIS hvad der står i vejen for dig og dit vægttab og hvad du kan gøre ved det. Du vil helt sikkert gå fra samtalen klogere på dig selv efter at have modtaget lidt coachingmagi.  Ansøg om en samtale nu: KLIK HER!

 

 

OBS!: Vedr. vædske. Det er også muligt at drikke for meget. Mere end den anbefalede mængde, er ikke en fordel med mindre det er meget varmt eller du træner hårdt. Ved at overgøre vanddrikkeriet kan du i yderste konsekvens tømme kroppens  saltdepoter og i sidste ende blive dehydreret. Spiser du en meget vædskeholdig kost, kan den anbefalede mængde vædske sænkes.

Pin It on Pinterest