Hvornår udøver du selvsabotage?

 

I videoen herunder fortæller jeg om, hvordan jeg udøver selvsabotage og hvad jeg er nød til at gøre. Se videoen (3 min) og reflekter over, hvornår du selv havner i lignende situationer.

I lydfilen under videoen finder du en lydfil med en øvelse, der hjælper dig til at finde frem til, HVORFOR du sabotere dine resultater og hvilken skjult gave der er i din vægt.

Når du har hørt lydfilen, skal du udfylde arbejdsarket nederst.

Arbejdsark til at arbejde med selvsabotage

 

 

Selvsabotage handler for det meste om, at ubevidste mønstre og det at vi ikke er helt bevidste om vores værdier.

Et sted derinde gør vi os måske tanker om, hvordan vores liv vil være, når tingene er permanent forandrede.

 

STOP SELVSABOTAGEN ARBEJDSARK

Når du udfylder arket herunder, har du mulighed for at sætte lys på det der sabotere dig og tage aktivt stilling til, om det fortsat skal være sådan eller du er villig til at ændre kurs.

KLIK FOR AT HENTE ARBEJDSARKET.

Du vil desuden have glæde af nedenstående øvelser:

 

FØLELSER.

Vi vil ikke mærke de følelser der er ubehagelige. Men følelser er beregnet til at blive mærket, for derefter at passere. Og det kan læres. Du vil opleve en stor befrielse, når du øver dig i at møde dine følelser og lade dem passere.  Du kan øve dig ved at lukke øjnene, forestille dig hvor i kroppen du mærker følelsen. Forestil dig så, at du trækker vejret igennem følelsen. Stille og roligt.  Bliv ved til følelsen er blevet mindre eller er passeret.

 

STOPKNAP

Måske har du brug for en stop-knap. Så kan du indføre 5-4-3-2-1 modellen, hvor du tæller ned inden du handler.  Du åbner køleskabet, du kigger ind – du stopper og tæller “5  4  3  2  1- hvad er det smarte at gøre nu?” og så gør du det.

 

Pin It on Pinterest