Er du med på holdet af kvinder, der ikke føler dig tilfreds med din krop, din sundhedstilstand eller din energi og dit overskud?

Jeg kender følelsen. Jeg har selv været der. Inden jeg virkelig forstod, hvordan min hjerne spændte ben for mig.

Nu hjælper jeg kvinder, der ønsker at tabe sig en gang for alle, med at ændre deres forhold til mad. Jeg lærer kvinder at lade være med at spise, når de ikke er sultne og få følelsen af kontrol tilbage. Via coaching gør jeg dig i stand til at håndtere dine følelser uden mad og at udnytte din hjerne, så den kan arbejde for dig i stedet for imod dig.

Det giver både energi, overskud og skaber resultater der holder på den lange bane.

 

Jeg hjælper dig med at forstå, sammenhængen mellem tanker og handlinger. I virkeligheden er den eneste grund til at det med mad og vægt er så svært, tankerne, Derofr gør det en forskel, at have en coach til at hjælpe dig med at skabe nye tanker.

Vi skaber tanker, som gør det sjovere og nemmere at være dig og omgås mad på en afslappet måde.

 

Hvordan vi samarbejder afhænger af dig. Du kan vælge, at deltage på EN GANG FOR ALLE og opnå gevinsten ved gruppedynamik og gensidig støtte. Eller du kan få en skræddersyet og personlig løsning, i form af 1:1 coaching. Det starter med vi 2 tager en snak om dine udfordringer. Ansøg her.

 

Er i flere der vil have inspiration, kommer jeg gerne til jer og holder en workshop eller foredrag, hvor jeg kaster lys over, hvorfor sundhed handler om andet end kost og motion. Hvad er det for nogle mentale barriere og ubevidste spisemønstre, der stopper os i at nå vores mål? Hvordan kan vi gøre det nemt for os selv?

 

Har du lyst til at samarbejde, så ring på tlf 2299 8020 eller skriv på malene@ overskudslivet.dk

Du kan også vælge, at se video-serien “Vægttab med din hjerne”. Den sender jeg gerne til dig, hvis du skriver dig op her: overskudslivet.dk/videoserie

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kærlig hilsen Malene

-din lifecoach

 

Ps. Det er 6 år siden jeg tog min coach-uddannelse og jeg har coachet lige siden. Jeg har hjulpet flere 100 kvinder med at ændre deres forhold til mad og dem selv. Jeg er så vild med coaching, fordi det skaber permanente løsninger.

Pin It on Pinterest

Share This