Er du med på holdet af kvinder, der ikke føler dig tilfreds med din krop, din sundhedstilstand eller din energi og dit overskud?

Så kan du hos mig få hjælp, støtte og indsigter, der gør dig i stand til at skabe vaner der:

bevarer din energi og ændre de mønstre der spænder ben for at du har bevarer en naturlig vægt.

 

Jeg hjælper dig med at forstå, sammenhængen mellem tanker og handlinger. Når du forstår, at den eneste grund til at det med mad og vægt er så svært, er tankerne, arbejder vi sammen på at skabe nye tanker.

Vi skaber tanker, som gør det sjovere og nemmere at være dig og omgås mad på en afslappet måde.

 

Hvordan vi samarbejder afhænger af dig. Du kan vælge, at deltage på EN GANG FOR ALLE og opnå gevinsten ved gruppedynamik og gensidig støtte. Eller du kan få en skræddersyet og personlig løsning, i form af 1:1 coaching. Det starter med vi 2 tager en snak om dine udfordringer. Ansøg her.

 

Er i flere der vil have inspiration, kommer jeg gerne til jer og holder en workshop eller foredrag, hvor jeg kaster lys over, hvorfor sundhed handler om andet end kost og motion. Hvad er det for nogle mentale barriere og ubevidste spisemønstre, der stopper os i at nå vores mål? Hvordan kan vi gøre det nemt for os selv?

  

Et par af mine kasketter:

…. bliver du en lille smule forpustet?

Det gør jeg i hvert fald. Men jeg prøver at tage en ting ad gangen. Skabe plads til det hele.

Og bevare min energi! Fordi jeg elsker det hele.

Har du lyst til at samarbejde, så ring på tlf 2299 8020 eller skriv på malene@ paleolivet.dk

Vil du bare gerne have en masse ninja-tricks til at gøre sundhed mere overkommeligt, så MELD DIG PÅ LISTEN HER

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kærlig hilsen Malene

Pin It on Pinterest

Share This