Malene – Din lifecoach

 

Forestil dig en tegneseriescene, hvor hovedpersonen får en tændt lyspære over hovedet. Sådan havde jeg det, den dag det gik op for mig, at det med vores vægt, slet ikke handler om mad. Vi forsøger simpelthen at løse det forkerte problem.

Siden mine teenage-dage, havde jeg jagtet den ene sunde livsstil efter den anden (Hej Anne Larsen der skyller sit hakkede oksekød) i håbet om, at jeg endelig ville få den perfekte krop. Til sidst vidste jeg så meget om sund mad, at jeg startede en madblog i min fritid (måske også lidt i min arbejdstid – bloggen var den perfekte overspringshandling, når ingeniøropgaverne blev for kedelige).

Fremmede mennesker bestilte og betalte mig for at lave dem den perfekte madplan.
Problemet var bare, at de ikke fik resultater. For de holdt den ikke (ret længe).

På det tidspunkt begyndte lyset i pæren at skrue op for styrken. 💡 Det er i hovedet det sker. Det er vores hjerne der er det egentlig problem!

 

Og sådan gik det til, at jeg nu sidder med en tryllestav, der kan befri dig fra cravings og overspisning. I stedet for den evige kamp med dig selv, de brudte aftaler og spisning i smug, kan du opleve et liv, hvor dit forhold til mad og dig selv føles sundt og afslappet.
Kroppens egen magi vil hjælpe dig med at finde din naturlige vægt.

Og dig! Ja, du kan bruge tiden på at danse med livet. Klæde dig i det tøj du bedst kan li´ og nyde de fantastiske mennesker der findes omkring dig.

Hvor meget tryllestøv vil du have?

 

६ Det lille drys:

Instagram

Facebookgruppen sund kurs

 

 ६ Et drys stort nok til at få dig til at nyse?

Læn dig tilbage og bliv klogere. I min videoserie “Vægttab med din hjerne” løfter jeg gennem 5 korte videoer, sløret for hvordan det er hjernen der styrer gamet. Og hvad du kan gøre for at styre hjernen. (Det er en gave – så du skal ikke have penge op af lommen!)

Bestil her

 

⁂  Hele magi-pakken?

Ja ikk? Sådan har jeg det også. Lad os få en snak og se hvordan du får løst det egentlige problem, der forhindrer dit liv i at føles som en magisk fest.
Ansøg om en samtale her.

Blær

Okay, du ender måske med at tro, jeg kun kan trylle, hvis du hedder Tove? Faktisk har jeg kastet magi på hele 5 Marianner, 3 Susanner, 2 Berit, 2 AnneMarier, 4 Metter og mange flere. Jeg glæder mig til at få dit navn på listen!

Elsker The, Tomater og Tarvelige tv-serier

 

Måske vil du også gerne vide om mig, at jeg er et kattemenneske, som pt kun har en hund. Jeg er virkelig god til at aflive potteplanter, mørk chokolade, stilhed og negative selvopfattelser.

Jeg går for det meste med make up, men er altid i tvivl om jeg “gør det rigtigt”. Jeg ser stadig mig selv som rødhåret, selv om håret vidst er falmet lidt.

Jeg er 100% overbevidst om, at usle netflix-serier tæller som genopladning af mit indre batteri og kan være livsnødvendige og vigtigere end en god bog.

PS. Jeg er begyndt at løbe med hunden (Huxi). 

Jeg indrømmer, jeg ALDRIG I LIVET havde fået min gamle kat med på at trække mig 5 km i fuld fart. Så måske er det der hunde-halløj alligevel ved at vokse på mig 😉

Pin It on Pinterest

Share This