Er du med på holdet af kvinder, der ikke føler dig tilfreds med din krop, din sundhedstilstand eller din energi og dit overskud, så kan du hos mig få hjælp, støtte og indsigter, der gør dig i stand til at skabe vaner der bevarer din energi, ændre de ubevidste mønstre der spænder ben for at du har bevarer en naturlig vægt og få de ninjatricks der gør det overkommeligt, at lave sund mad.

Hvordan jeg hjælper dig derhen afhænger af dig. Du kan vælge, at deltage på et af mine forløb og opnå gevinsten ved gruppedynamik og gensidig støtte. Du kan få en skræddersyet og personlig løsning, i form af 1:1 coaching, online, pr telefon eller på mit kontor i Hillerød.

Du kan også vælge, at bestille et foredrag, hvor jeg kommer ud til jer og kaster lys over, hvorfor sundhed handler om andet end kost og motion. Hvad er det for nogle mentale barriere og ubevidste spisemønstre, der stopper os i at nå vores mål? Hvordan kan vi gøre det nemt for os selv?

KLIK HER for at melde dig på Sundhedsstarterlisten med tips og tricks til det sunde liv

 

Et par af mine kasketter:

…. bliver du en lille smule forpustet?

Det gør jeg i hvert fald. Men jeg prøver at tage en ting ad gangen. Skabe plads til det hele.

Og bevare min energi! Fordi jeg elsker det hele.

Har du lyst til at samarbejde, så ring på tlf 2299 8020 eller skriv på malene@ paleolivet.dk

Vil du bare gerne have en masse ninja-tricks til at gøre sundhed mere overkommeligt, så MELD DIG PÅ LISTEN HER

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kærlig hilsen Malene

Pin It on Pinterest

Share This