Skal vi lege?

Jeg er klar!

Skal vi lege?

Jeg er klar!

VIP hjælp til at skabe varig forandring i dit forhold til mad og vægttab.

 

Du har igen og igen forsøgt at tage dig, men enten tager du det hele (og mere til) på igen eller også har du bare ikke rigtig succes. Måske protestere kroppen også lidt efterhånden? Det er svært at bruge den så frit, som du gerne vil. Alle tankerne om mad fylder for meget i dit liv.

Alt det findes der en løsning på.  Du kan tabe dig. Du kan bevare dit vægttab og få det forhold til mad og krop, som du drømmer om.

Når du indgår i et coaching forløb hos mig, hjælper jeg dig til at

  • forstå dine egne mønstre, vaner og triggere
  • finde den korteste og mest effektive vej til målet, uden oceaner af viljestyrke
  • se de mentale barriere der lige nu forhindrer dig i at handle

 

At få personlig hjælp af en coach er den mest effektive genvej til dit mål. Og effekten af arbejdet vil også kunne mærkes på resten af dit liv.

Alternativet er, at du selv kæmper din kamp alene, konstant er afhængig af din egen viljestyrke og hurtigt vender tilbage til udgangspunket, fordi dit forhold til mad i bund og grund ikke har ændret sig.

Hvis du ikke har lyst til at kæmpe længere og gerne vil hjælpes og holdes i hånden, så lad mig tage dig igennem min 3 trins proces. På den måde er du sikker på at nå dit mål, på en holdbar måde, så du kan bruge din energi på andre ting i fremtiden.

Trin 1: Følelses-spisning.

Du lærer at håndtere følelser på en anden måde end ved at spise eller forsøge at undertrykke dem mentalt. Så vil du være i stand til at lave en plan for, hvad du gerne vil spise (og ikke spise) og overholde den.

 

Trin 2:  Konstruktive tanker.

Vi arbejder med at skabe følelser der giver dig drivkraft til at nå dit mål. Samtidig gennemgår vi de (måske ubevidste) regler du har for hvilken mad du må og ikke må spise og rydder op i disse.

 

Trin 3: Den personlige plan.

Vi justere din plan, så den bringer dig hurtigt og ubesværet i mål, uden oceaner af viljestyrke.

*

Vil du have min hjælp? Lad os finde ud af om vi er et match

 

Når du investere i din mentale udvikling og personlig hjælp, er det vigtigt det føles rigtigt i maven! Derfor tilbyder jeg dig en GRATIS afklarings-session, hvor du får et bud på hvad din udfordring er og hvad der skal til for at løse den. Viden du frit kan tage med dig, når vi slutter.

 

Du er velkommen til at ringe, sms eller skrive til mig og bede om en (gratis) afklarings samtale. Tlf 22 99 80 20 / Mail: malene@overskudslivet.dk

 

Coaching pakkeløsninger sikrer dig et resultat.

En pakke består af flere elementer og 1:1 sessioner. Det skyldes, at vi ofte har flere lag af forhindringer. De ligger som lag og skal derfor afdækkes af flere omgange. Du kan også vælge, at fokusere på forskellige aspekter af dit mål, fra gang til gang.

Læs “Hvorfor coaching forløb” her.

Malene Dollerup Tlf 2299 8020

Mail mig:  malene@ overskudslivet.dk

Foredrag og workshops

 

Skal vi tage en kærlig snak om hvordan sundhed bliver til noget holdbart? Grine lidt af de fjollede forhindringer vi sætter op for os selv? Og tale om, hvordan vi når derhen, hvor vi ønsker os, hvadenten det handler om en fladere mave, overskud til at nyde familien eller være i form, så du ikke blive forpustet af at sætte farten op.

Foredraget kan vinkles, så det passer til netop jer. De store retningslinier for mine foredrag er sundhed, gode kostsammensætninger, den nemme vej til det sunde køkken, kvinders mentale udfordringer, samt sunde børn og familier.

 

Priser foredrag og workshop

Nedenstående priser er eksempler. Skriv eller ring, så laver vi en aftale der passer til jer.

Foredrag af 1 times varighed kr. 3000,- + transport

Foredrag/indlæg af 20-30 min. kr 2500,- + transport

Workshop med selvudviklende arbejde. 2-3 h. Pris kr. 5000,- + transport. Inkl. materiale – jeg levere – i printer.

 

Find ud af om det er noget for jer

Ring og lad os få en snak, så vi sammen kan finde ud af,  om i kan bruge det jeg tilbyder. Tlf 22 99 80 20

Madplan tilpasset til dig

 

Du kan få en individuel tilpasset madplan, med forslag til alle måltider i 4 uger. Til dig, der vil afprøve nye måder at spise på. Det kan fx være Stenalderkost, lowcarb, glutenfri eller tilpasset det træningsprogram du følger.

Planen er skræddersyet til dine præferencer, som fx hvornår du træner, hvad du ikke spiser/tåler osv.

Pris: 897 kr.

Eller du kan vælge, at tage et kik på Foodprepperklubben, hvor du får madplaner og opskrifter for bare 22 kr/måned. LÆS MERE HER

Foodprepperklubben.dk

Kontakt:

Malene Dollerup Tlf 2299 8020

Eller skriv til mig på malene@ overskudslivet.dk

Pin It on Pinterest

Share This