I denne episode 10 af overskudslivets podcast handler det om det vi drikker til festlige lejligheder. Lyt med hvis du kender til, at ende med at drikke mere end du egentlig bryder dig om eller har det godt med. Ligesom med mad, så er alkohol forbundet med en masse traditioner, som vi forventes at leve op til. Nytåret står for døren og der vil være vin til maden, champagne til midnat og måske drinks. Alt sammen fint og godt, hvis du selv vælger til og fra. Men måske føler du også presset fra traditionerne og andre forventninger? Måske har du ikke helt din krop med på råd?

Som ofte i Overskudslivets podcast, handler det om den mentale del af et sundere liv med Overskud. Din næste fest skal også være skøn og fyldt med overskud og glæde. Uanset om de øvrige deltagere har en mening om, hvor meget du skal drikke eller du ofte ender i en kamp med dig selv om niveauet, så vil du få redskaber til at bruge nu og her i denne episode.

I podcast episoden nævnes episode 3: https://www.blubrry.com/overskudslivetspodcast/39308757/3-det-svre-nej-tak-har-altid-en-pris/

Glem ikke at abonnere og give podcasten en anmeldelse! Godt nytår.

Pin It on Pinterest

Share This