I denne episode 124 af Overskudslivets podcast, skal du møde en helt fantastisk kvinde. Da Britta var sidst i 20´erne tabte hun 75 kg på et år. Det holdt hun i flere år. Jeg er sikker på, du vil elske hendes historie.

Efter stress og antidepressiv behandling tog hun de 60 kg på igen. Herefter endte hun i en cyklus af at tabe sig og tage på igen og igen. Hun havde mistet tilliden til sin krop og tog slankemidler, for at forsøge at kontrollere situationen. Men slankemidlerne gjorde det endnu være og alting føltes ude af kontrol, hver gang hun stoppede med dem.

Britta havde nogle foretrukne måder at flygte fra sine følelser på, Det var bla hård langvarig motion, evig beskæftigelse og så at spise så maven var så fuld, at hun ikke kunne mærke andet.

Hun havde total mistet tilliden til sin krop og var så træt af, at være fanget i et mønster af slankemiddel-forbrug og overspisning. Derfor valgte Britta at gå i coaching.

Coachingen gav Brittahelt nye indsigter omkring sig selv. Hun indså, hvor meget energi hun havde brug på at flygte fra sine følelser Og hvor tungt det er at tage ansvar for andres følelser.

Gennem coaching lærte hun at håndtere følelser uden mad  og hun fik tilliden til sin krop tilbage. Hun lærte også at sætte grænser og være tro mod mig selv. Som hun siger i Podcasten, det har øget hendes bevidsthed og livskvalitet betydeligt.

Britta taler ærligt, om at vælge hudreduktion og hvad hele processen gjorde ved hende, fordi den tager hendes foretrukne følelses flugt strategier fra hende.

Til sidst i podcasten deler Britta, hvor vigtigt det er at forstå, at problemerne i dit liv ikke forsvinder med vægttabet, hvis ikke du får arbejdet med dem. Hun fortæller om, hvordan det føles når omgivelserne ikke havde forståelse for hendes udfordringer, fordi de så den slanke udgave af Britta. Ingen forstod den indvendige panikfølelse i forhold til madvalg og vægtøgning. Kommentarer som:,”Det er bare en 2-3 kg” og andre “forklaringer” forstærkede følelsen af at kæmpe alene.
Lyt med og hør det hele med Brittas stærke ord, der siger det så meget bedre end jeg kan skrive det.

 

* * * * * * * * * * * * * * * * * *  LINKS NÆVNT I EPISODEN * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Episode 14: Manualen. På Apple: Manualen 

Episode 33: Ansvar for egne følelser På Apple: Ansvar for egne følelser

Episode 110: Anjas historie. På Apple: Anjas historie

Skriv dig op til en gratis afklarings samtale her: overskudslivet.dk/ansøg

Kom på maillisten og få den gratis videoserie: Vægttab med din hjerne. https://overskudslivet.dk/videoserie/

Oversigten over podcast-episoder. Hent den her.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

Pin It on Pinterest

Share This