Kender du følelsen af, at du endelig har lært eller ændret noget, bare for en dag at tage dig selv i igen at havne i dit gamle mønster? I denne episode 178 af Overskudslivets podcast, vil vi tale om hvad du gør, når du sidder med følelsen af, nu gik det lige så godt, og så går det galt igen. Du vil få et meget konkret redskab til at slippe skrækken for aldrig at nå i mål.

De mønster og vaner vi har omkring os selv, mad, sundhed, krop og relationer kan enten støtte os eller forværre situationen. Når de forværrer situationen giver det mening at arbejde på at ændre dem. Når de ikke længere forværre situationen, er vi super godt stillet uagtet at de stadig kan dukke op.

Din podcast værtinde har i hvert fald fuldstændig sluppet håbet om nogensinde at blive perfekt. Og opfordre dig til at tilslutte dig den ide.

Det her er en podcast episode om mindsettet omkring vores egne handlinger og vaner, det at nå i mål og perfektionismen. Det er en opfordring til i stedet at se dig selv som “a works in progress” (eller et menneske i udvikling). Og slippe ideen om at målet er perfekt.

Hav en dejlig december! Podcasten går på juleferie og vender tilbage i begyndelsen af Januar med en ny sæson.

Kærligst Malene
-din lifecoach

🎄PSsssttt!! Er du bekymret for julen og hvad den vil koste på vægten? Vil du igennem julen på en nydelsesfuld måde uden overspisning? Så glem ikke, at du kan få fingre i Masterclass forløbet: “Jul uden overspisning  – julefred med mad” for bare 99 kr ( i stedet for de normalte 250 kr). Brug dette link 🎄

* * * * * * * * * * LINKS NÆVNT I ELLER RELEVANTE FOR EPISODEN * * * * * * * * * * * * * * 

Episode 55. Jul med nydelse: Lyt fra bloggenAppleSpotify
Episode 147: Julefred med mad ver. 2 Lyt fra bloggenAppleSpotify
Episode 119: Sæt grænser med Nina Rosendahl Lyt fra bloggen-. AppleSpotify

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

Giv dig selv Masterclassen: Jul uden overspisning (Julefred med mad). Særpris link HER

Den gratis videoserie (kom med på maillisten): https://overskudslivet.dk/videoserie/

Oversigten over podcast-episoder. Hent den her.

Messengerbesked om nye podcastepisoder: overskudslivet.dk/podcastbesked

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

Pin It on Pinterest

Share This