Find Accept med The work-coaching

Hjælp, livet er svært. Min mand er sygemeldt og har det rigtig skidt og dårligt psykisk. Min datter kæmper. Jeg er i forvejen lav på ressourcer. Når livet giver en mavepuster, kan det være svær at få luft. Det er nemt at føle sig magteløs og ende i en nedadgående tankespiral, hvilket er det sidste vi har brug for.

I denne episode af Overskudslivets Podcast lytter det med til en coaching, der demonstrere for dig, hvordan vi kan få flere ressourcer og mere overskud, ved at finde frem til accept af vores vilkår. Også når de er rigtig svære. Coachingen foregår med værktøjet “The work”.

 

Magteløsheden og de svære vilkår

Margit føler sig magtesløs og bekymret. Hendes mand er syg med depression og det er ikke første gang. Hun føler hun skal redde ham, men kan ikke. Hendes datter er mærket af situationen og har en del fravær fra skolen. Margit er bekymret for den manglende skolegang. Hendes egen tilstand, gør at hun i forvejen har en lav tærskel for belastning og selv med den nedsatte arbejdstid, har hun behov for at kunne genoplade til næste arbejdsdag.

Tankerne spinner derud af.

Tanken om, at hun skal være med til at gøre sin mand rask og få sin datter til at passe sin skole uanset hvad, er lammende.

Jeg bliver ved med at spørge om der er noget jeg kan gøre, selv om jeg godt ved, det er der ikke. Så bliver jeg bare irriterende” konstatere Margit undervejs.

Tanken om at hun skal gøre sin mand rask er svær at slippe, men The work hjælper hende til fred og nye indsigter.

Hvis jeg kan passe mere på mig selv i denne her situation, så bliver tingene nemmere.

Citat Margit

 

Styrken i tillid og accept

Du kommer til at opleve, hvordan Margit ender et meget bedre sted. Hvis du lytter godt efter, så er det næsten som et lille mirakel der udfolder sig.

Hun ender med at erkende, at det vil være godt for begge parter, når hun læner sig ind i tilliden ti at hun hjælper sin mand bedst, ved at tro på han selv kan sige til og fra. 

Hun slipper også ideen om at give sin datter en høj arbejdsmoral, da hun erkende at det allerede har haft en høj pris for hende selv at kæmpe sig igennem uanset hvad. Når datteren mærker, at hun ikke kan overskue skolen, vælger Margit i stedet at være stolt af at have et barn, der kan mærke hvad der er godt for hende.

Lyt også gerne til Episode 208: Skab overskud ved at acceptere det som er Lyt fra bloggenApple Spotify og Episode 75: The work: Lyt fra bloggen –  Apple Spotify

 

* * * * * * * * * * LINKS NÆVNT I ELLER RELEVANTE FOR EPISODEN * * * * * * * * * * * * * *  

Margits coaching var en del af eventet “Bliv bedre til relationer” i medlemsklubben OverskudsUniverset: overskudsuniverset.dk. Her har du adgang til coaching og støtte under fortrolige forhold hver eneste måned. (Coachingen er offentliggjort med Margits tilladelse)

Andre episoder med coaching:
Episode 203: Sådan slap Sus fri af sit snacke problem Lyt fra bloggenAppleSpotify

Episode 205: Maria spiser for meget  Lyt fra bloggenApple Spotify

———————–

Pin It on Pinterest

Share This