I denne episode 76 af Overskudslivets podcast har vi endnu en gang besøg af Carina Svendsen fra kenddinepenge.dk. Vi taler om, hvad er et pengemindset – hvorfor skal det have en make-over og hvordan lever man et liv med penge nok. Du tror det måske ikke, men dit forhold til din krop, din mad og dine penge har flere ting til fælles end du lige skulle tro. Lyt med og find ud af, hvordan det hænger sammen.

Carina deler også med os, hvorfor verden ser anderledes ud på den anden side at Corona og hvad det betyder for os. Hvilke muligheder det i virkeligheden giver!

Vi leger med spørgsmålet “Må man det?” fordi mange af os, ubevidst har en masse ideer om hvad der er rigtigt og forkert omkring penge. Simpelthen fordi vi aldrig har spurgt os selv, hvad der er rigtigt for os.

Vi taler også om at indrette sit liv efter frygten for hvad andre tænker, og hvorfor det er så skørt. Og den ligeså skøre fornemmelse af penge-skam og job-skam.

 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * *  LINKS NÆVNT I EPISODEN  * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Første gang Carina optrådte i podcasten her: https://overskudslivet.dk/ep61/ Find den på apple podcast her: https://podcasts.apple.com/us/podcast/opdater-dit-pengemindset-med-carina-svendsen/id1441877079?i=1000463962280

Her finder du bogen “Money makeover mindset” som vi taler om i podcasten: https://www.kenddinepenge.dk/content/money-makeover-mindset-bogen

Carina taler om sin medlemsklub. Dare to dream club. læs mere her

 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Pin It on Pinterest

Share This