Engang troede jeg, at jeg skulle være perfekt, for at kunne hjælpe andre.

Jeg troede, at jeg skulle kunne klare alting selv, blot ved at være en god coach (for mig selv).

Jeg var bange for, hvad folk tænkte om min fedtprocent.

Og om det var ok, at jeg selv spiste noget forkert eller pga en følelse engang i mellem.

 

Det var ikke bare indenfor mit eget område, jeg skulle kunne alting selv. Jeg skulle også kunne stable min forretning på benene. Alene ved at sætte mig ind i alt hvad jeg kunne, og få det til at ske. Så jeg knoklede og kæmpede.

 

Mens jeg hemmeligt drømte om, at have nogen der kunne holde mig i hånden. En dag gik det op for mig, at det bare var en historie, jeg fortalte mig selv. Og historien var ikke sand.

Tværtimod:

Jeg måtte gerne få hjælp!

 

Sandheden er, at der er stor forskel på at kunne hjælpe andre, og så gøre det for sig selv.

En stor del af mit arbejde som coach, er jo netop at hjælpe dig med at “se din hjerne”. Vende tingene og skabe nye perspektiver. Så du får mulighed for at skabe forandring.

Først fik jeg en mentor. Resultatet var, at jeg pludselig kunne se min forretning, som noget jeg kunne leve af, ude i fremtiden.

 

Nu har jeg både en coach og er med i et amerikansk gruppecoaching program.

 

Og mit liv er begyndt at udvikle sig i en hastighed, jeg ikke troede muligt.. Hver dag bliver det nemmere, sjovere og federe at være mig. Jeg er på opdagelse i mine muligheder. Og der dukker hele tiden nye op!

Jeg ved ikke, hvordan jeg ellers skal beskrive det.  

 

Du må gerne ha’ brug for hjælp, selv om du lever af at hjælpe andre.

 

Når jeg har kvinder (der lever af at hjælpe andre) i røret til afklaringsessioner, så kæmper de med det samme, som jeg engang gjorde. Jeg har talt med coaches, psykiatere, psykologer, læger, socialrådgivere, ja næsten alle der har med mennesker og rådgivning at gøre.

Og alle har kæmpet med tanken: “Jeg burde jo kunne selv, når nu jeg...”.

 

Genkender du dig selv her, så har jeg en besked til dig:

Du må gerne have brug for hjælp og støtte, selv om du lever af at hjælpe andre. Det at blive set og hjulpet fra et neutralt sted, kan gøre dig til en BEDRE hjælper for andre mennesker.

Du er inde i dit hoved. Præget af alt hvad der er sket i dit liv. Derfor er det næsten umuligt at hjælpe dig selv. Og det er helt ok!

Vil du være god til at afsætte dit eget produkt – hjælp til udvikling/forandring – så må du selv tro på produktets værdi.

Den sidste linie ovenfor er MEGA vigtigt!

For helt ærlig!

Hvis du ikke er klar til at investere i dig selv og få hjælp, så siger du indirekte, at du ikke tror på værdien i at få hjælp!

Prøv at spørge dig selv:

Har du lyst til at få hjælp af en, der ikke tror fuldt og fast på værdien af at få hjælp til sin udvikling?

💌

 


Kære Coach, healer, behandler, mentor, psykiater, læge, socialrådgiver, psykolog eller rådgiver.

Jeg skulle hilse fra dem der allerede har været modige og taget skridtet, at det er en befrielse.*

Du må gerne vælge at få hjælp til din egen udvikling. Det er sundt og naturligt. Og kan gøre dig til endnu bedre til det du selv arbejder med.

Kærlig hilsen 

Malene – din lifecoach


*Jeg kan naturligvis kun tale for dem, der arbejder og har arbejdet sammen med mig 😉

⚆⚆⚆

PS:

Invitation til dig der læser med – uanset erhverv: Har du lyst til at undersøge, hvordan det er, at blive set udefra, så vil jeg gerne invitere dig til en afklarings-session. Her hopper vi på telefonen sammen og dykker ned i, præcis hvilke udfordringer der står i vejen for dig og hvilke handlemuligheder du har. Din eneste investering er din tid. Så giv dig selv den gave. Skriv dig op her: overskudslivet.dk/ansøg.

✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️

Pin It on Pinterest

Share This