Jibiiiii. Du kan godt glæde dig. Overskudslivets podcast er klar. Det er din GO-to podcast, hvis du gerne vil have en forståelse, at hvordan din hjerne kan
være medspiller eller modspiller når det gælder sundhed. Det er her du lærer hvornår din hjerne spænde ben og hvorfor dit mindset er afgørende.

★ Hvis du oplever, at du ved en masse om hvad der skal til for at holde dig sund og rask, men du ikke altid får handlet på det, så bliver du glad for at lytte med!

★ Hvis du kender tankerne omkring “jeg burde også…. (indsæt selv /spise mere grønt/ motionere mere/spise mindre sukker/osv)”, men det kniber med at få det gjort, så bliver du glad for at lytte med!

I podcasten får du hacks, øvelser og tips til at opnå forandring og tackle hele den mentale omkring sundhed og livskvalitet.
Du får lærerings-episoder og interviews med kendte og spændende mennesker, der kan give dig nye indsigter og aha-øjeblikke.

Jeg elsker podcasts, men oplever der er alt for få danske podcasts om sundhed og især de mentale aspekter.  Dertil kommer, at jeg bare har sååååå meget på hjertet jeg gerne vil dele med dig!

☘ Kan du bruge indspark til at overkomme de mentale udfordringer der er i forbindelse med mad/sundhed/Vægttab, så vil du blive glad for denne podcast.

Herunder finder du afspiller, så du kan lytte direkte til de 3 første afsnit fra denne side (eller downloade dem). Du finder samtlige podcast-episoder HER.
Edit: Du kan hente en pdf episode oversigt gratis HER.

★ ★ Foretrækker du at lytte med fra en Podcast app, så find din foretrukne her: ★ ★

Apple podcast: https://itunes.apple.com/dk/podcast/overskudslivets-podcast/id1441877079

Spotify: https://open.spotify.com/show/3uAAxIjOdAkGS4zF3D42yG

Google podcast: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9vdmVyc2t1ZHNsaXZldC5kay9mZWVkLw?fbclid

Stitcher: https://www.stitcher.com/podcast/malene-dollerup/overskudslivets-podcast

Du kan lytte til intro afsnittet her:

Du finder samtlige podcast-episoder HER.

Nogle af de ting jeg deler med dig, ved du måske allerede? Men husk på at dem der udnytter deres hjerne bedst, altid spørger sig selv: Hvad kan jeg tage med mig fra det her?  Læring kræver gentagelser!

Nu er det din tur? Hvad vil du gerne høre mere om? Hvad kunne du bedst lide ved podcasten? Hvad synes du ikke så godt om? Skriv til mig via messenger.

Ps. Vil du gerne have en messengerbesked, når der er en ny episode på gaden? Så tilmeld dig gratis messengerbesked her: overskudslivet.dk/podcastbesked

Pin It on Pinterest

Share This