I denne episode 20 af Overskudslivets Podcast interviewer jeg Christine Eilvig om hendes syn på sundhed og hvordan vi får det til at fungere i praksis.  Velkommen til Christines verden, hvor din sande tilstand er flow.

Sundhed er individuelt og begynder med at fjerne det der dræner os.  Vi skal have vores egen autoritet skal på banen. Gå med det der føles rigtigt. Og Christine deler med os hvordan.

En af udfordringerne er: Vi ønsker en forandring uden selv at skulle forandre noget – det er ikke sådan det fungerer. Vi er gode til at finde grunde til, at det ikke kan lade sig gøre for os! Så vi kan fastholde den identitet vi har opbygget omkring os selv.

Forandringen kan være svær. Den identitet og historie vi fortæller os selv om os selv – det skal være en historie vi kan li! Hør også min personlige historie om, hvordan jeg holdt fast i en identit alt for længe og hvordan det manifisterede sig fysisk.

Heldigvis kan vi ikke få ønsker i vores hoved, der ikke kan lade sig gøre. Så begynd at tro på det

 

Vi taler også om vægttab. Din krop kommunikerer noget. Start med at undersøge hvad! Drop at kæmpe kiloene af, det stresser og bringer dig væk fra flow. Undersøg: Hvad skete der i mit liv, da jeg betyndte at tage på? Og hvilken forandring har jeg behov for?

Vigtigt for det hele er, at vi skal have bragt vores egen autoritet på banen.

Christines deler en konkret øvelse til mere flow i podcasten:

  • Lav en liste over negative valg du foretager dig – store som små (ting der dræner dig for energi)
  • Kan du eliminere nogen af dem
  • Lav ny liste over hvad du skal have gjort, som hjælper på at gøre listen mindre

 

Du kan melde dig til Christine Eilvigs super inspirerende nyhedsbrev og læse mere om hende her: https://www.christineeilvig.dk/

 

Pin It on Pinterest

Share This