Tilde sad fast i alt eller intet. En evig vekslen mellem sure forbud og livsnydelse.

Forestil dig en udadvendt social humørbombe, som altid er med på den værste. En pige der har slået sig ned på Gran Canaria og fået familie.

På ydersiden havde Tilde alt. Eventyret. Skønne omgivelser. En mand hun er glad for. Middage og vin i de skønneste rammer.

Så hvorfor var Tilde ikke glad og tilfreds med livet?

Vægten.
Hun følte sig for stor. Tøjet sad forkert. Der var for meget af hende. Hun hader sine overarmene. Kalder dem brede og ufeminine. 

Livet var blevet en evig kamp med vægten og restriktionerne.
Det ene øjeblik startede hun “forfra” med at skære ned og skære ud og gøre alt det rigtige. Næste øjeblik fik hun så ondt at sig selv over alle de forbud, at hun kastede sig over hvad som helst.

Med Tildes egne ord: Hver gang jeg forbyder mig selv noget, føles det så frygteligt, at jeg ikke kan få det. Mit indre trodsbarn sætter alt ind.

Tilde tænkte altid på mad (dagligt), havde konstant dårlig samvittighed og endte i den dårlige spiral hvor den ene bid tager den anden indtil alt er spist.

Du kender måske spiralen? Den hvor vi spiser videre lang tid efter nydelsen er stopper. Den spiral hvor vi kan finde på at spise noget, vi egentlig ikke kan lide. Blot for at tilfredsstille trodsbarnet.

Da jeg spurgte Tilde direkte, indrømmede hun, at kampen med vægten var blevet en stor del af hendes livsindhold.

Selv om det lyder frygteligt, kan selve det at vi er så vænnet til kampen med mad og vægt, fastholde os i kampen.

En af de mange udfordringer ved vores hjerne tricky indretning. (I EN GANG FOR ALLE afdækker vi den slags, når vi arbejder med de skjulte årsager til selvsabotage)

Da vi taler sammen første gang, har en trist oplevelse igen sat gang i vægtøgningen.

Endnu en gang er Tilde havnet der, hvor hun er holdt op med at veje sig.

Inderst inde ved hun godt, at der MÅ være en anden vej. Også selv om den kræver mod.

Og en lille stemme inden i hvisker “Kan det nu også passe? Kan jeg finde ud af det?

Hun vælger at sige JA til EN GANG FOR ALLE.

.

Her på den anden side af de 6 måneder i EN GANG FOR ALLE taler jeg en helt anden Tilde. 

Tilde drømte om at blive mere afslappet i forhold til mad og vægt. 

Det er hun nu.  Denne her udgave af Tilde har omfavnet sin indre livsnyder, efter at have arbejdet benhårdt med at skabe balance med livets kalorieholdige nydelser og omsorgen for sin krop.

Det har ikke været let hele vejen.

Utålmodigheden har været det sværeste. Selv om vægten stiller og roligt er gået nedad, har det været svært at slippe historien om, hvor hurtigt det skal gå. Det kan nemt spænde ben, når vi fokusere på det som ikke er. At få øje på alt det som går den rigtige vej, er en del af EN GANG FOR ALLE arbejdet (fordi det fodrer vores kapacitet til at fortsætte og blive bedre).
Hvis du er nysgerrig, kan du læse om en af Tildes oplevelser med utålmodighed og fokus HER.

Tilde er blevet god til at få øje på det som går godt. Hun er et bedre sted end hun har været i mange år. Mere afslappet. I stand til at arbejde med sine tanker, på en konstruktiv måde.

Som hun selv siger: “Jeg falder ikke længere i ´så-kan-det-også-være-ligemeget-fælden´”.

Arbejdet med tankerne, har påvirket hendes forhold til mad og krop, men også hendes venskaber og ting omkring dem, som hun tidligere var ked af.

Tilde:

Det er måske min største forandring, at indse hvor vigtigt det er at arbejde med sine tanker. Hvorfor er der aldrig nogen der taler om det i forbindelse med vægttab?

Tilde har rykket sig så langt på flere planer. 

Hun er stadig en livsnyder, der finder plads til et glas vin eller en dessert.

Men i stedet for drama og konstant dårlig samvittighed, er det en del af hendes tilvalg.

Hun kan vælge det til som hun 100% nyder og lade de ting ligge, som egentlig ikke siger hende noget.

Mad deles ikke længere op i stor-hvid. (Det betyder også, at hun har givet slip på at det altid er frygtelig synd for hende). I stedet fokusere hun på balance.

Hun er stoppet med at spise på forhånd og for en sikkerheds skyld. Hun er blevet bedre til at holde aftaler med sig selv

Du kan jo selv tjekke billedet herunder og se om du synes, det har gjort en forskel 😉

 

Kom med på EN GANG FOR ALLE og lær de værktøjer som har fået Tilde til at finde en balance der får hendes indre livsnyder til at juble og vægten til at gå ned ad.

Aldrig mere yoyovægt.

Det er hvad EN GANG FOR ALLE kan! Læs mere om EN GANG FOR ALLES afløser, Medlemsklubben OverskudsUniverset her: https://overskudslivet.dk/overskudsuniverset

LÆS FLERE historier HER

Pin It on Pinterest

Share This