Spiser du sundt? Sådan ganske fornuftigt? Men har alligevel svært ved at nå din drømmevægt? Så kan det handle om alle de kalorier der ryger indenbords når du snacker i løbet af dagen.

Så det kan du jo bare lade være med! Eller?

 

Ja, ikk! Det er ikke så nemt som det lyder. Det er faktisk hårdt arbejde, når først “det der snacking” er en indgroet vane.

Tjek de 10 forslag til at bekæmpe din snacketrang her. Vælg et par stykker og prøv dem af flere gange. 1 gang ændrer som bekendt ingen vaner (desværre).

(Men først, vil du med på listen der giver dig tricks til at gøre det der med sundheden lidt nemmere. Så meld dig på sundhedsstarterlisten her)

 

10 forslag til at bekæmpe din snacketrang

 

  1. Drik et glas danskvand med lidt frosne bær
  2. Lav noget aktivt (seriøst, det hjælper altså!). Fx løb 10 x op/ned ad trappen eller 5 armbøjninger eller 10 englehop ell. 20 swings m en kettlebell ell. dans til festlig musik
  3. Ring til en ven (det mega uhøfligt at smaske mens du snakker)
  4. Gå et andet sted hen, fx udendørs
  5. Tag tid på hvor længe “trangen” vare? Måske bliver du overrasket over hvor få sek det egentlig er?
  6. Sæt et æggeur på 7 minutter og ryd mest muligt op i de 7 min.
  7. Giv dig selv lov at slappe af (snacketrang kan sagtens hænge sammen med træthed, behov for pause/hvile). Lig dig med en meditation eller brainwawes i ørene.
  8. Tag billeder af det du vil spise og beslut, at du kun må spise det, hvis du viser det til nogen først (gerne et offentlig sted som facebook eller instagram). Tør du det?
  9. Tag et bad
  10. Erstatning. Skræl en gulerod eller skyl en agurk. Skær i tynde skiver og spis langsomt. Hvis du vil være vild, kan du drysse agurkeskiverne med lakridspulver

 

God arbejdslyst og kærlig hilsen Malene

PS  – Prøv også at teste din spise-type. Tag testen her. Klik for test din spisetype

Pin It on Pinterest

Share This