I denne episode 64 af Overskudslivets podcast taler jeg med Sidsel Kudahl som har siden “Daily Dots” og er næstformand i Nordic Planner Society. Vi får en snak om konceptet Bullet Journal. Hvad kan en Bullet Journal egentlig? Hvorfor er den værd at bruge tid på? Og hvad er hendes personlige motivation for at blive ved med at bruge sin Bullet Journal.

I en tid, hvor vi er stressede og pressede kan en bullet journal være en befrielse! Hoved væk fra skærmen og et overblik over dit liv og dine opgaver, der sætter ting i system.

Ud over at vi taler om, hvordan du helt praktisk kommer i gang og hvor lidt der skal til, får du også tip og ideer til at udvikle din bullet journal.

Sidsel er fan af “Alastair”-metoden som hendes nyeste favorit til ugeplanlægning af opgaver.

Og husk at lytte efter det gode tip til at bruge post-it for at lette migrering.

 

* * * * * * * * * * * *   Links nævnt i episoden:   * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Start guide til Bullet Journal: http://nordicplannersociety.dk/startguide-til-bullet-journaling/

Hjemmeside: www.dailydots.net

Sidsel på instagram: www.instagram.com/dailydotssk

Sidsel på facebook: www.facebook.com/dailydotssk

*******************************************************

 

Indsættelse af medie" style="font-size: 14px; width: 95%; height: 80px;" onfocus="this.select();">Indsættelse af medie" style="font-size: 14px; width: 95%; height: 80px;" onfocus="this.select();">Indsættelse af medie" style="font-size: 14px; width: 95%; height: 80px;" onfocus="this.select();">Indsættelse af medie" style="font-size: 14px; width: 95%; height: 80px;" onfocus="this.select();">Indsættelse af medie" style="font-size: 14px; width: 95%; height: 80px;" onfocus="this.select();">Indsættelse af medie" style="font-size: 14px; width: 95%; height: 80px;" onfocus="this.select();">

Pin It on Pinterest

Share This