Kæmper du med cravings? Er det svært at modstå trangen? Lær at stoppe dem.

 

Stop mine cravings please!!! Det kan godt opleves som at vores cravings, er en af de største forhindringer i forhold til vægttabet.
Kender du til cravings? Trang? Kæmper du med lysten til at spise det der helt særligt lækre med varierende succes? Fordi det er svært at stå imod.

Så er du helt normal. Det er en af grundene til, at vægttab (og især varigt holdbart vægttab) kan føles så svært.

Der er nogle ting der er vigtige at forstå om vores trang, som vil gøre det nemmere for dig at arbejde med dine cravings og stoppe dem.

Det gennemgår jeg step for step i denne video.

 

Videoen om cravings og trang til søde sager vil lære dig:

  1. Hvordan trang programmeres ind i vores hjerne
  2. Hvorfor det er svært at modstå den
  3. Hvordan trang og følelses-spisning hænger sammen
  4. Hvad du kan gøre, for at ændre på trangen/Stoppe dine cravings (Observere, tillade fremfor at modstå)

Bliv klogere på det med trang og carvings – se med her:

Pssstttt! Gav inputtet mening for dig? Så sig ja til at få en messenger-besked, når der er nye livestreams på overskudslivets Facebook side -> KLIK HER https://overskudslivet.dk/live (Det er ganske gratis at få besked).

 

En hjælpende hånd til at stoppe cravings

 

Nedenfor giver jeg dig nogle anbefalinger til, hvordan du kan arbejde videre med at stoppe dig selv, når det gælder snacks og søde sager. Det er nemlig ikke kun cravings alene der er problemet.

 

Anbefaling nr 1. Få 10 antistrategier der gør arbejdet nemmere

Du kan hente og bruge den gratis guide med 10 antisukker-strategier. De 10 strategier vil gøre arbejdet med at stoppe cravings nemmere, fordi der er nogle faktorer der fodrer trangen som vi kan undgå. Få de 10 strategier her.

 

Anbefaling nr 2. Lyt og bliv klogere på sukkers effekt

Lyt til Overskudslivets podcast. Især denne episode vil give dig et indblik i hvorfor det med sukker og cravings ikke bare handler om det mentale. Lyt til  episode 153:Dopamin problemet. Og hvad det har med sukker at gøre Lyt fra bloggenAppleSpotify

 

Anbefaling nr 3. Opdag din autopilot og stop dig selv

Denne livestream giver dig et værktøj til at udfordre autopiloten når det gælder snacks og søde sager. Perfekt når du vil arbejde med trang Se den på FB her.  (8.18 min)

 

Anbefaling nr 4. Gør din hjerne til medspiller i stedet for modspiller i vægttabsprocessen

Hvis du endnu ikke har set video-serien: Vægttab med din hjerne, så få den her: https://overskudslivet.dk/videoserie/

 

Anbefaling nr 5. Sæt dine indsigter i spil

Inden du suser videre ud i verden: Du læste med her fordi der er noget du gerne vil ændre. Giv dig selv et par sekunder til at tænke over hvad du har lært og hvordan du kan sætte det i spil. Viden uden handling er nemlig intet værd.

 

Kærligst Malene
-din lifecoach

 

⭐ Vil du i mål? Kom og vær med i OVERSKUDSUNIVERSET – DIN MEDLEMSKLUB. Stedet hvor du kan arbejde med alt det mentale omkring mad, vægt og sundhed ⭐

Pin It on Pinterest

Share This