Sine indså at alle hendes tanker omkring mad og kostplaner (som fyldte ret meget inden) var  helt og aldeles overflødige
-> og tabte 8 kg

Jeg kan rent faktisk kan bruge mit liv på at tænke på alle mulige andre og mere spændende ting, end hvad jeg har spist / skal spise.

Sine er en af den slags mennesker, der stråler af energi og altid er klar til at løbe med stafetten. Hun vil gerne gøre tingene godt.

Men der var en nød hun ikke kunne knække.
Nemlig den med vægten.
Hun vidste jo alt om, hvad der var det rigtige at spise.
Hun tænkte konstant på det.

Og alligevel tog hun sig selv i – igen og igen – at ødelægge det for sig selv, ved at spise mere end der stod på hendes indre kostplan.

Derfor besluttede hun, at få den hjælp hun havde brug for.
(Selv om hun var lidt bekymret for, hvordan det ville  være, at være en del af en gruppe og hvem der ville være med i den gruppe)

Det fik Sine ud af at være med på EN GANG FOR ALLE

Nu har Sine tabt 8 kg og skriver i sin evaluering (gengivet med tilladelse fra Sine):


Alle mine tanker omkring mad og kostplaner (som fyldte ret meget inden) er fuldstædige og helt aldeles overflødige – Jeg kan rent faktisk kan bruge mit liv på at tænke på alle mulige andre og mere spændende ting end hvad jeg har spist / skal spise.

Jeg mærker mine følelser og min krop (behov) markant bedre. Jeg måler/planlægger/ tænker markant mindre – og følger mine krops behov det meste af tiden.


Vil du også slippe ud af evige tanker om mad?

Så få den hjælp du har brug for.

I EN GANG FOR ALLE coacher og støtter jeg dig, til at ændre dit forhold til mad, genvinde tilliden til din krops signaler, adskille mad og følelser. Og lære alt der skal til, for at du kan tabe dig så det holder.

Gør som Sine og giv dit selv en gave for livet. Løs udfordringerne en gang for alle >>

 

Kærlig hilsen
Malene  – din lifecoach
Overskudslivet.dk

PS.
Har du spørgsmål, så skriv endelig.

Pin It on Pinterest

Share This