Forestil dig at dine følelser er noget du ved hvordan du skal håndtere på en sund måde uden frygt. Og uden at bruge maden som mellemmand eller tage andre usunde måder i brug.
I denne episode 183 af Overskudslivets podcast skal vi tale om, hvad de fleste af os gør, når vi bliver sat overfor en negativ følelser og hvad du kan gøre i stedet for.

For at adskille mad og følelser, skal vi nemlig kunne håndtere vores følelser sundt i stedet for.

Det bedste ved den plan er, at det altid føles meget bedre end at dulme og undertrykke følelserne, som er den strategi de fleste af os bruger af mangel på bedre. Vi gør det på den usunde måde, fordi vi aldrig har lært andet. Lyt med og prøv i stedet for teknikken, som jeg deler med dig i denne episode.

At lytte med i dag kan være dit første skridt til at slippe følelsesspisning.

Er du klar og commited til at gå hele vejen, så kom og blive en del af OverskudsUniverset. Medlemsklubben hvor vi arbejder med alt det mentale omkring mad, vægt og sundhed. Her nøjes vi ikke med at lære og lytte, her får vi værktøjer og sætter dem i spil. Vi ses derinde. Kom med her: Overskudsuniverset.dk

God lyttelyst! (Tjek også gerne anbefalinger til andre episoder)

 

* * * * * * * * * * LINKS NÆVNT I ELLER RELEVANTE FOR EPISODEN * * * * * * * * * * * * * *  

Episode 182: Når du ubevidst undertrykker dig selv Lyt fra bloggenAppleSpotify
Episode 132:Mad og følelser  Lyt fra bloggenAppleSpotify
Episode 136:Om at skifte tilstand med mad. Lyt fra bloggenAppleSpotify
Episode 15: Buffer foran livet.: Lyt fra bloggenAppleSpotify
Episode 156: Følelsesspisning (Fundamentet 1:5) Lyt fra bloggenAppleSpotify 

Medlemsklubben OverskudsUniverset: overskudsuniverset.dk

Blogindlæg: Vejen til et varigt vægttab

Messengerbesked om nye podcastepisoder: overskudslivet.dk/podcastbesked

Messengerbesked om nye livestreams på Facebook: https://overskudslivet.dk/live

Den gratis videoserie (kom med på maillisten): https://overskudslivet.dk/videoserie/

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

Pin It on Pinterest

Share This