Når du tænker grimt om din krop, fastholder du dig selv, hvor du er. Den benzin vi tager beslutninger ud fra er afgørende for, hvordan vi behandler vores krop og hvor nemt det er at tage beslutninger. Hver gang du spiser noget sundt eller usundt er der en beslutninger foran.

Mængden er de beslutninger har stor betydning for, hvordan vi har det i og med vores krop. Har vi en sund og naturlig vægt eller er vægten blevet et problem? Og vores beslutninger, er påvirket af, hvordan vi tænker om vores krop.

Derfor skal vi i denne episode 131 af Overskudslivets podcast, tale om hvordan du kan vende de negative tanker om din krop til positive.  Jeg giver dig både det vigtige “hvorfor” og det lige så vigtige “hvordan”.

Som lovet i episoden, får du her det lille mavemantra, som du kan omskrive til dit eget. Brug det på den del af din krop, du er mest udfordret på.

Det lille mavemantra:

Det her, det er en mave. Maver ser ud på mange måder. Sådan her ser min mave ud. Sådan ser en mave ud der har født X børn og været en del af min krop i X år. Og som har fået den mængde mad, som jeg har spist.
Det er en hel normal mave!

 

Jeg nævner også et par andre podcast episoder gennem episoden, samt programmet EN GANG FOR ALLE. Find links til det hele herunder:

* * * * * * * * * * * * * * * * * *  LINKS NÆVNT I EPISODEN * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Episode 105: De 5 søjler i varigt vægttab. På apple: De 5 søjler i varigt vægttab

Episode 120: Hilsen fra din krop På Apple: Hilsen fra din krop

Episode 130: Sådan får du mere kontrol. På Apple: Sådan får du mere kontrol

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

Læs mere om Medlemsklubben OverskudsUniverset: https://overskudslivet.dk/overskudsuniverset

Messengerbesked om nye podcastepisoder: overskudslivet.dk/podcastbesked

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Pin It on Pinterest

Share This